Wijzigingen in de FP-crew (augustus)

Icoon Sitenews Zoals altijd geven we iedere maand een overzicht van de wijzigingen in de FP-crew van de maand daarvoor. Bij deze de veranderingen van augustus.

Twee nieuwe nieuwsposters verrijken de FP. Frutsel zal de FP parttime gaan voorzien van nieuwtjes op het gebied van weer en elementen. Sirena gaat de FP fulltime voorzien van nieuws. Crumpet is aangenomen als FP-moderator. Succes!

Ook gingen er mensen weg. De nieuwsposters Kauwgomballen, gogirl365, Xzelicon en Helldeskr verlieten de crew van de FP. Ook de FP-mods Raimon_, santax. Shirley en Dark_Killah hielden het voor gezien. Ook oudgediende onder de oudgedienden, Veerboot, heeft ons helaas verlaten. De koek was op, dus het is nu voor ons afwachten tot hij weer de 'FP kriebel' krijgt. Allen bedankt voor de geleverde inzet!

Reviewers
Ook bij de reviewers was het druk. Bij de afgelopen sollicitatieronde zijn er vijf mensen binnen gehaald: Deefjuh en .august, Wiekasj, Jay_Snake & Oplaatbatterij! Veel succes! Verder heeft Dansie de reviewcrew moeten verlaten. Bedankt!