Mortal Kombat Unchained

The Krypt

The Krypt is een gigantisch kerkhof bestaande uit vierhonderd verschillende graven of tombes. Met behulp van je verdiende koins kun je deze tombes proberen te unlocken.

Er zijn zes verschillende soorten koins en sommige tombes geven juist weer extra koins. Als je de autosave functie hebt aangezet dan zal elke keer bij gevonden koins het spel worden opgeslagen. Al door een paar potjes te spelen heb je al genoeg koins verzameld of gevonden om meer dan twintig tombes te kunnen openen.

<\/center>

In deze tombes vind je naast koins ook extra artwork, filmpjes en andere unlockables zoals kleding en personages.

Kontent

In het Kontent menu bekijk je alle video\\\'s, characters en alle andere informatie die je hebt vrijgespeeld of opgegraven uit de tombes en graven. Je kunt er ook luisteren naar de verschllende soundtracks uit het spel. Verder vind je er ook bloopers en foto\\\'s van de crew die aan het spel hebben meegewerkt.

Profiles

In profiles stel je de profielen in. Er is ruimte voor vier profielen die elk worden beveiligd door middel van een zelf gekozen toetsencombinatie.

<\/center>

Options

In het optiemenu stel je de moeilijkheidsgraad in van de CPU of het aantal te winnen rondes. Verder kun je de tijdsduur van een gevecht instellen of bijvoorbeeld het geluidsvolume aanpassen. Als je het niet eens bent met de toetsenconfiguratie dan kun je deze naar hartelust instellen. Het enige wat niet in te stellen valt is het verplaatsen van de characters, omdat je dat altijd met de pijltjestoetsen of de joystick doet.