Ridge Racer 6

Grafisch zit Ridge Racer 6 prima in elkaar. Vergeleken met een paar andere racegames kan Ridge Racer 6 niet aan het topniveau komen, maar de algemene indruk is goed. De omgevingen zien er prima uit en laten vooral de hoogteverschillen in de circuits prima zien. Heel af en toe komt er nog een helikopter over of hoor je het geruis van een waterval.


Windmolens en wolkenkrabbers<\/center>

Via Xbox-Live is het mogelijk om met maximaal dertien anderen te spelen. Het niveau van de Live spelers is vele malen hoger dan wat je gewend bent in de World Explorer en zal urenlange oefening vergen als je geen doorgewinterde gamer bent. Vooral de Japanners en Amerikanen voeren de boventoon. Logisch, want daar is de game al enkele maanden beschikbaar.

Vanzelfsprekend kun je ook je eigen replays bekijken en jezelf verbeteren door middel van ghosts. Je kunt je eigen ghosts gebruiken, maar ook die van het Xbox-Live netwerk. Het camerawerk in de replays zit prima in elkaar. Stukken beter dan het racen zelf, want daar heb je maar twee camera-standputen: voorop de bumper of een top-view op de auto zelf.


Replay-View<\/center>