Marvel Nemesis: Rise of the Imperfects

Online
De online mogelijkheden van de game zijn beperkt gebleven tot een verus mode. Kies je held, kies een tegenstander en vechten maar. Tijdens het online spelen verloopt alles vrij soepel. Je hebt geen last van framedrops of lags tijdens het gamen wat eigenlijk wel must is bij een fightgame. De levensduur van de game wordt door de online mogelijkheid een stuk groter. Zo kan de eenzame doch enthousiaste gamer online zijn tegenstander uitkiezen en een versus potje spelen op een hoger niveau.

Graphics en geluid
Grafisch gezien valt er op deze game niets op af te dingen. De superhelden zien er gelikt uit en zijn daarnaast ook nog eens soepel geanimeerd. Je kan Spiderman van kant naar kant laten slingeren en vervolgens een soepele sprong maken om op je vijand te landen. Ook de explosies zijn spectaculair. Het wordt op een gegeven moment gewoon leuk om met vaten te smijten om de explosie te zien, en daarna om je vijand in vlammen zien op te gaan. De omgeving is grafisch ook prima opgebouwd wat goed aan de sfeer bijdraagt. Opvallend is echter dat ze door heel New York City dezelfde exploderende vaten hebben waar je mee kan gooien. De opzwepende soundtracks en geluidseffecten in de game zorgen ook nog voor een extra duisterheids tintje. Verder zijn de intro\\\'s en tussenfilmpjes erg indrukwekkend. Zo krijg je als speler bij de tussenfilmpjes een nieuwsbulletin á la CNN te zien waar over de aliens en de superhelden bericht word.

Extra\\\'s
Na elk level van de story mode unlock je een extra. Deze extra\\\'s variëren van kaarten waar details over personages op staan tot bladzijdes van een comic. Deze comics zijn érg leuk om te bekijken. Sterker nog, dit hield mij op de been in de story mode omdat ik zo een comic compleet kreeg en dus de plot kon lezen. Het leuke van deze comics is dat de teksten zijn ingesproken, zodat je lekker lui alleen plaatjes hoeft te kijken en lekker luistert naar de stemmen van de personages.