DVD: Finding Nemo

De easter eggs op deze DVD bestaan uit een paar hele korte filmpjes en geluidsfragmenten.

De eerste vier zitten verstopt op de schijf waar de film op staat

Dory en MarlinDe eerste twee zitten in het 'Bonus material'-menu verstopt. Selecteer de pijl om terug te gaan naar het hoofdmenu, en druk op 'down' op je afstandsbediening. Je ziet nu rechts-boven een visje verschijnen. Druk op 'enter' om het filmpje te zien. Voor nummer twee selecteer je het 'Aquarium'-symbool en druk je op de pijl naar links op je afstandsbediening. Je ziet midden-rechts een visje verschijnen. Druk op enter om Bruce te horen.

De derde vind je in het menu 'visual commentary index'. Selecteer de optie "Play all" en druk op de pijl naar links op je afstandsbediening. Je ziet links bovenin een visje verschijnen. Druk vervolgens op enter.

De vierde zit in het setup menu. Selecteer de 'languages' optie, en ga naar links. Links van de menutekst zie je een visje verschijnen.

Op de schijf met extra's staan nog twee easter eggs:

De eerste vind je op de overzichtpagina van 'Mr Ray's encyclopedia'. Selecteer de pijl om terug te gaan naar het hoofdmenu, en druk op de afstandsbediening op 'omlaag'. Links bovenin zie je nu een visje verschijnen. Je voelt hem al aankomen waarschijnlijk: 'Enter' laat het filmpje zien.

De tweede zit verstopt in de overzichtspagina van 'Behind the scenes'. Selecteer ook hier weer de pijl om naar het hoofdmenu terug te gaan, en druk nu op 'rechts'. Je ziet nu links onderin een visje verschijnen.

(De easter eggs kunnen op de Nederlandse versie afwijken.)
Oh, Mr Grumpy!