Review: PDA autonavigatiesystemen

Het gaat om producten waaraan een redelijk prijskaartje hangt. Wanneer je als particulier of als bedrijf een dergelijk product gaat aanschaffen is het ook interessant te weten hoe het achterliggende bedrijf functioneert, vandaar een korte omschrijving.

Alturion N.V. is gevestigd in Antwerpen, België. De professionaliteit straalt in alle opzichten van dit bedrijf af! Tot twee maal toe nam de managing director van Alturion zich de moeite met FOK! af te spreken om het systeem uit te leggen en te demonstreren. Geen enkele moeite is te veel en alles lijkt mogelijk! Altijd direct reactie en altijd telefonisch bereikbaar. Klasse!

De distributie van DestinAtor wordt in de Benelux geregeld door het bedrijfje SourenComputerService. Niet te vinden in de telefoongids en geen telefoonnummer vermeld op de website. Maar het gaat per slot van rekening om het product van het Canadese bedrijf PowerLoc, nietwaar? Helaas liet PowerLoc halverwege de review weten toch niet actief te willen participeren. Een deel van de resultaten van de test werden daarom gehaald uit een eerder uitgevoerde test met de voorlaatste versie van het product.

Zekerheid en stabiliteit bij de keuze voor de ANWB. Het hoofdkantoor in Den Haag leek zelf nog nerveus over de levering van dit kersverse product, maar werkte desalniettemin netjes.




Een Nederlands bedrijf gevestigd in Amsterdam. Communicatie leek in eerste instantie te stranden, maar dit bleek al snel een misverstand. Snelle afhandeling en een net verzorgde levering van het systeem. Keurig!