FOK! Wat een weer: iets minder warm maar droog

winterbanner

Goede morgen!

Vanochtend zijn er zonnige perioden, maar in het zuiden overheerst de bewolking. Het blijft droog. De wind uit het westen is matig, langs de noordkust vrij krachtig.

Vanmiddag is er in het noorden en midden veel ruimte voor de zon, in het zuid(oost)en is er eerst nog vrij veel bewolking aanwezig. De maximumtemperaturen liggen tussen 11°C in het noorden tot 16°C in het zuiden. De wind waait uit het westen is eerst matig en aan de noordkust vrij krachtig, maar neemt in de loop van de middag steeds verder af.

Vanavond neemt vooral in het zuiden en midden de bewolking toe en kan het in het zuidoosten later licht gaan regenen. Eerst is er weinig wind, maar in de loop van de avond gaat de wind uit het zuidwesten waaien en wordt matig, langs de zuidwestkust vrij krachtig.

Komende nacht valt er in het zuidoosten eerst nog wat lichte regen en maakt het noorden kans op een enkele lichte bui. De temperatuur daalt naar waarden rond 6°C. De zuidwestenwind is matig, vlak aan zee vrij krachtig.

Tot morgen!

                   

Meneer en mevrouw bij het vertrekpunt van de pont naar Zaandam (Foto: DJMO)
Meneer en mevrouw bij het vertrekpunt van de pont naar Zaandam (Foto: DJMO)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.