FOK! Wat een weer: kans op buien

winterbanner

Goede morgen!

Morgenochtend is er in het oosten vrij veel bewolking, waar mogelijk nog wat lichte regen uit kan vallen. In het westen zijn er ook zonnige perioden en blijft het droog. De wind komt uit het zuiden tot zuidoosten en is zwak tot matig.

Morgenmiddag is er af en toe zon. Eerst is het op de meeste plaatsen droog. In de tweede helft van de middag neemt de kans op een bui van het zuiden uit toe, met een kleine kans op onweer en windstoten. Het wordt opnieuw vrij warm voor de tijd van het jaar met een maximumtemperatuur tussen 15°C op de Wadden en 20°C in het zuidoosten. De zuidoostenwind is zwak tot matig.

Morgenavond is er kans op een enkele regen- en onweersbui, mogelijk met windstoten. De wind gaat uit het zuidwesten waaien en is matig van kracht.

Komende nacht valt er vooral in de oostelijke helft regen, mogelijk komt er eerst onweer voor. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 10°C in het westen tot 14°C in het oosten. De wind komt uit het zuidwesten en neemt gedurende de nacht in kracht toe. Langs de kust komt een krachtige wind te staan, windkracht 6.

Tot morgen!

                   

Het was gister prima terrasweer, ook bij de Sloterplas in Amsterdam (Foto: Rob)
Het was gister prima terrasweer, ook bij de Sloterplas in Amsterdam (Foto: Rob)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.