Uitslag Fortuna Sittard - NEC

Fortuna Sittard en NEC hebben dinsdagavond de punten gedeeld. De Limburgers waren gedurende de avond duidelijk beter dan de Nijmegenaren, maar dankzij een uitblinkende Jasper Cillessen kwam de thuisploeg niet verder dan een 1-1 gelijkspel.

Fortuna Sittard was in de eerste helft duidelijk beter dan NEC, maar bij rust was het nog 0-0 dankzij een aantal goede reddingen van NEC-doelman Jasper Cillessen. In de tweede helft kwam NEC tegen de verhoudingen in op voorsprong. Rober González opende in Sittard de score.

Fortuna Sittard bleef sterker dan NEC en met nog een kwartier te gaan maakte Kaj Sierhuis de verdiende gelijkmaker. De spits maakte alweer zijn twaalfde doelpunt van het seizoen. In het vervolg van de wedstrijd ging Fortuna op zoek naar de overwinning, maar dankzij het sterke optreden van Cillessen bleef het 1-1 in Limburg.