Uitslag Excelsior - PSV

PSV heeft zich hersteld van de nederlaag bij NEC. Tegen Excelsior nam de Eindhovense ploeg in de tweede helft afstand van de Rotterdammers en won met 0-2 dankzij doelpunten van Mauro Júnior en Johan Bakayoko.

PSV verloor afgelopen zaterdag voor het eerst dit seizoen in de eredivisie bij NEC en kon zich tegen Excelsior herpakken. In de eerste helft kon PSV niet overtuigen in Rotterdam en na 45 minuten was het nog 0-0 tussen de beide ploegen.

Dankzij een prachtige treffer van Mauro Júnior kwam PSV op voorsprong. De Brazilaanse middenvelder schoot van afstand raak en liet daarbij de doelman van Excelsior kansloos. Snel na de openingstreffer viel ook de 0-2. Malik Tillman zorgde met een fraaie actie en een goede pass voor een goede assist op Johan Bakayoko. Na de 0-2 kwam de ploeg van Peter Bosz niet meer in de problemen en nam drie punten mee naar Eindhoven.