Uitslag Almere City - FC Volendam

FC Volendam heeft een punt overgehouden aan het uitduel tegen Almere City FC. Volendam leek op weg naar een nieuwe nederlaag, maar in de extra tijd maakte Robert Mühren alsnog de gelijkmaker (1-1).

Almere City FC en FC Volendam hielden elkaar in de eerste helft goed in evenwicht. Almere dacht in die helft wel op voorsprong te komen dankzij Kornelius Hansen, alleen werd dat doelpunt afgekeurd vanwege buitenspel. In de tweede helft kwam de thuisploeg wel op voorsprong. Adi Nalic kopte raak uit een vrije trap van Peer Koopmeinders.

Almere City leek die voorsprong ook vast te houden, alleen in de blessuretijd ging het alsnog mis voor de thuisploeg. Robert Mühren liep weg bij zijn tegenstander en zorgde voor de 1-1.

Ondanks het late gelijkspel schiet FC Volendam daar weinig mee op. Volendam blijft nog altijd laatste staan in de eredivisie en lijkt directe degradatie niet te kunnen ontlopen.