Uitslag Go Ahead Eagles - Excelsior

Go Ahead Eagles heeft zaterdagavond eenvoudig gewonnen van Excelsior. In de Adelaarshorst won de ploeg van Rene Hake met 3-0.

In de eerste veertig minuten van het duel tussen Go Ahead Eagles en Excelsior was er weinig te beleven en de 1-0 van de thuisploeg in de 41ste minuut kwam dan ook vanuit het niets. Willum Willumsson zorgde voor het openingsdoelpunt nadat de bal voor zijn voeten kwam na een afgeweken schot van Bobby Adekanye.

In de tweede helft was Go Ahead Eagles sterker dan Excelsior. Vroeg in de tweede helft voorkwam Excelsior-doelman Stijn van Gassel nog de 2-0, maar nadat het duel even werd stilgelegd vanwege vuurwerk liep de thuisploeg alsnog uit naar een ruime overwinning dankzij doelpunten van Gerrit Nauber en Evert Linthorst. Vlak voor de 3-0 was een doelpunt van Excelsior nog afgekeurd vanwege buitenspel.