Uitslag Sparta - Fortuna Sittard

Sparta Rotterdam heeft zaterdagavond met duidelijke cijfers gewonnen van Fortuna Sittard. Op het eigen Kasteel wonnen de Rotterdammers met 4-0.

Net iets voor het half uur kwam Sparta in eigen huis op voorsprong. Arno Verschueren kopte raak uit een hoekschop van Pelle Clement en dat zou ook de ruststand zijn in Rotterdam. In de tweede helft had de thuisploeg de wedstrijd onder controle en na iets meer dan tien minuten verdubbelde Tobias Lauritsen de score.

In de slotfase van de wedstrijd liep Sparta nog uit naar een 4-0 overwinning. Lauritsen maakte zijn tweede van de avond na een fout van Fortuna-verdediger Rodrigo Guth. Invaller Camiel Neghli zette in de extra tijd de eindstand op het scorebord.