FOK! Wat een weer: droog, later regen

winterbanner

Goede morgen!

Vanochtend raakt het bewolkt. Later gaat het in het (zuid)westen af en toe regenen. De zuidoostenwind is matig, in het Waddengebied vrij krachtig.

Vanmiddag is het overal bewolkt. Van het westen uit gaat het op steeds meer plaatsen af en toe regenen. Alleen in het uiterste noordoosten en oosten blijft het nog droog. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 10°C langs de kust tot 13°C in het oosten en zuidoosten. De wind waait uit het zuidoosten en is matig, op de Wadden af en toe vrij krachtig.

Vanavond zijn er perioden met regen en motregen. In het zuidwesten wordt het in de loop van de avond droog. De wind draait naar een zuidelijke richting en is matig.

Vannacht valt er in het noordoosten eerst regen of motregen, elders is het droog. De minimumtemperatuur bedraagt ongeveer 9°C. De wind is zwak tot matig, in het noordoosten en oosten uit een zuidoostelijke richting, elders uit een zuidwestelijke richting.

Tot morgen!

                   

Steeds meer groen, de lente is aangekomen!  (Foto: Anouk)
Steeds meer groen, de lente is aangekomen! (Foto: Anouk) 

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.