Uitslag PEC Zwolle - Almere City FC

Almere City heeft zaterdagavond de uitwedstrijd bij PEC Zwolle gewonnen. De ploeg van Alex Pastoor won met 0-1 dankzij een doelpunt van Thomas Robinet.

Beide ploegen waren in Zwolle aan elkaar gewaagd en in de eerste helft waren er geen grote kansen. Bij rust was het dan ook 0-0. Na rust was Almere City gevaarlijk via Jochem Ritmeester, maar zijn schot kwam terecht op de handen van Zwolle-doelman Jasper Schendelaar.

Schendelaar had halverwege de tweede helft geen antwoord op een schot van net buiten de zestien meter van Thomas Robinet. De Franse aanvaller zorgde daarmee voor het enige doelpunt van de avond en de ploeg van Alex Pastoor nam de drie punten mee naar Almere. Door de zege van Almere City komt er een einde aan de reeks van PEC Zwolle, dat sinds 9 december niet meer had verloren.