FOK! Wat een weer: iets minder koud

winterbanner

Goede morgen!

Waarschuwing:
Tot en met halverwege de ochtend kan het plaatselijk glad zijn door bevriezing van natte weggedeelten en vastgereden sneeuw. Hiervan kunnen verkeer en buitenactiviteiten hinder ondervinden. Aan het eind van de ochtend verdwijnt de gladheid.

geel (Foto: KNMI)

Vanochtend zijn er perioden met zon en is het droog. Plaatselijk is het glad door bevriezing van natte weggedeelten of door vastgereden sneeuw. De wind komt uit het zuidwesten en is zwak tot matig, langs de kust af en toe krachtig, windkracht 6.

Vanmiddag blijft het droog. Er zijn perioden met zon. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 7°C aan de noordwestkust tot 2°C in het zuidoosten. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, langs de kust af en toe krachtig, windkracht 6.

Vanavond is het droog. De wind komt uit het zuidwesten en is zwak tot matig, langs de kust af en toe krachtig, windkracht 6.

Komende nacht blijft het droog. De minimumtemperaturen lopen uiteen van 1°C aan de kust tot plaatselijk -4°C in het zuidoosten. De wind komt uit het zuiden en is matig, aan de kust krachtig, windkracht 6.

Tot morgen!

                   

  Even nagenieten nog van de sneeuw in het Drouwenerzand (Foto: bondage)
Even nagenieten nog van de sneeuw in het Drouwenerzand (Foto: bondage)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.