FOK! Wat een weer: motregen

winterbanner

Goede morgen en uiteraard nog de beste wensen voor 2024!

Op verzoek zal het jaaroverzicht van Frutsel op WKN, iets ingekort worden en in een special worden gepost in de eerste week van januari 2024. Het hele overzicht is op het forum terug te lezen in WKN: WKN Jaaroverzicht 2023

Het weer voor vandaag:

Vanochtend is het bewolkt en gaat het van het zuidwesten uit op steeds meer plaatsen regenen. Vooral in het noorden en westen kan er plaatselijk ook een felle bui tussen zitten. Op steeds meer plaatsen komt de wind uit een richting tussen zuid en zuidwest. In het zuiden wordt de wind matig tot vrij krachtig, aan de Zeeuwse kust is de wind krachtig tot hard, windkracht 6-7. In het noorden komt de wind uit het oosten en is matig, aan zee (vrij) krachtig, windkracht 5-6.

Vanmiddag valt er van tijd tot tijd regen of motregen. In het noorden wordt het niet warmer dan 2-3°C. In het midden en zuiden liggen de maxima rond 7°C. De wind komt in het noorden uit een noordoostelijke richting en is daar matig, aan zee (vrij) krachtig. In het zuiden staat er een matige tot vrij krachtige wind uit west.

Vanavond is er veel bewolking met af en toe (mot)regen. De wind is overwegend matig, in het zuiden westelijk, in het noorden is de wind noordoostelijk.

Vannacht valt er af en toe (mot)regen. In het noordoosten is er ook kans op lichte (natte) sneeuw. Het koelt af naar 1°C in het uiterste noordoosten tot rond 5°C in Zeeland. De wind is noord- tot noordoost en neemt langs de kust toe naar (vrij) krachtig, windkracht 5-6.

                   

 Gelukkig waren er ook droge momenten gister (Foto: _UserName_)
Gelukkig waren er ook droge momenten gister (Foto: _UserName_) 

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.