FOK! Wat een weer: regen, later droger

winterbanner

Goede morgen!

Allereerst: om een reactie te geven over een special of jaaroverzictht; ik heb hier noch tijd, noch energie voor weten te vinden. Maar gelukkig was daar user Frutsel, die een heel mooi overzicht heeft gemaakt over wat er in 2023 speelde en waar dat speelde. Dit kan je allemaal hier teruglezen:

WKN Jaaroverzicht 2023

En voor het weer op dit moment in Nederland raadplegen wij het KNMI:

Vanochtend is het bewolkt en trekt een gebied met regen noordwaarts. De meeste regen valt in het westen en noorden. Er staat een matige wind uit het zuidoosten.

Vanmiddag is het in het noorden bewolkt met eerst regen. Elders is het droog en in het zuiden breekt de zon door. De maximumtemperatuur ligt rond 9°C. De wind komt uit het zuiden en is matig tot vrij krachtig en langs de kust krachtig tot hard, windkracht 6-7.

Vanavond neemt van het westen uit de bewolking weer toe en trekt een gebied met regen oostwaarts over het land. De wind komt uit het zuidwesten en is matig tot vrij krachtig, in de kustprovincies vrij krachtig, aan de kust krachtig tot hard, windkracht 6-7.

Komende nacht is het op de meeste plaatsen droog. De temperatuur ligt rond 10°C. De wind komt uit het zuidwesten en is matig tot vrij krachtig, in de kustprovincies vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5 tot 6, aan de kust hard, windkracht 7.

Tot morgen!

                   

 Hele kleine stukjes blauw vandaag boven de Oostvaardersplassen (Foto: Ouwesok)
Hele kleine stukjes blauw vandaag boven de Oostvaardersplassen (Foto: Ouwesok)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.