FOK! Wat een weer: veel regen

herfstbanner

Goede morgen!

Vanochtend is het bewolkt en zijn er vooral in het noorden en westen flinke perioden met regen. De wind uit het zuidwesten is matig tot vrij krachtig, aan zee en op het IJsselmeer krachtig, mogelijk enige tijd hard, windkracht 6 tot 7.

Vanmiddag blijft het bewolkt valt er overal veel regen. De maximumtemperatuur ligt tussen de 6°C in het zuidoosten en 10°C in het noordwesten. De wind komt uit het zuidwesten en waait matig tot vrij krachtig, aan zee en op het IJsselmeer krachtig tot hard, windkracht 6 tot 7. In de noordwestelijke helft gaat de wind uit het noordwesten waaien en neemt de wind af naar matig tot vrij krachtig.

Vanavond wordt het van het noordwesten uit geleidelijk droog. De wind is noordwestelijk en matig, aan zee en op het IJsselmeer (vrij) krachtig, windkracht 5 of 6.

Komende nacht wordt het ook in het zuidoosten droog. In het noorden kunnen later weer enkele lichte buien voorkomen. De minimumtemperaturen lopen uiteen van 8°C in het noordwesten tot 4°C in het zuidoosten. De westenwind is matig en neemt langs de kust toe naar krachtig tot hard, windkracht 6 tot 7.

Tot morgen!

                   

Het is niet de Sahara, het is ons eigen Drouwenerszand (Foto: bondage)
Het is niet de Sahara, het is ons eigen Drouwenerszand (Foto: bondage)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.