FOK! Wat een weer: motregen en droog wisselen af

herfstbanner

Goede morgen!

Vanochtend is het op de meeste plaatsen bewolkt. Alleen in Zuid-Limburg is mogelijk de zon eerst nog te zien. In het noorden valt later wat regen of motregen. De wind is zuidwestelijk en matig, aan zee en op het IJsselmeer (vrij) krachtig.

Vanmiddag is er veel bewolking en valt er in de noordelijke helft af en toe lichte regen of motregen. De middagtemperatuur varieert van 4°C in het uiterste zuidoosten tot 10°C in het noordwesten. De zuidwestenwind is matig, in de kustgebieden vrij krachtig en aan zee en op het IJsselmeer overwegend krachtig.

Vanavond is het bewolkt en motregent het in het noorden en westen, later mogelijk ook in het midden. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, langs de kust en op het IJsselmeer (vrij) krachtig.

Komende nacht valt er op steeds meer plaatsen regen. In het zuidoosten is het meestentijds droog. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 3°C in Zuid-Limburg tot 10°C langs de noordwestkust. De zuidwestenwind is matig, aan zee en op het IJsselmeer krachtig.

Tot morgen!

                   


Een inmiddels vrij zeldzaam tafereel boven de Veluwe gistermiddag (Foto: Ouwesok)
Een inmiddels vrij zeldzaam tafereel boven de Veluwe gistermiddag (Foto: Ouwesok)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.