FOK! Wat een weer: bewolkt maar bijna overal droog

herfstbanner

Goede morgen!

Vanochtend is het bewolkt en in het zuiden valt plaatselijk motregen. De zuidwestenwind is boven land meest matig, langs de kust en boven het IJsselmeer krachtig, windkracht 6, later in de ochtend mogelijk hard, windkracht 7.

Vanmiddag is het droog en is er veel bewolking. Mogelijk kan de zon van het zuidwesten uit doorbreken, dit echter nog onzeker. De middagtemperatuur ligt rond 9°C. De wind waait uit het zuidwesten en is langs de kust en boven het IJsselmeer krachtig, windkracht 6, langs de noordkust hard, windkracht 7. Landinwaarts is de wind matig.

Vanavond is het half tot zwaar bewolkt met in de zuidelijke helft van het land mogelijk wat bredere opklaringen. Het blijft droog. De zuidwestenwind is matig, langs de kust en boven het IJsselmeer krachtig, windkracht 6.

Komende nacht is het droog. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 2°C in het zuidoosten tot 8°C langs de noordwestkust. De zuidwestenwind is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig.

Tot morgen!

                   


Zonsopkomst op de Purmerdijk richting Edam (Foto: Pukeko)
Zonsopkomst op de Purmerdijk richting Edam (Foto: Pukeko)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.