FOK! Wat een weer: op de meeste plaatsen droog

herfstbanner

Goede morgen!

Vanochtend is het overwegend bewolkt met in de Limburgse heuvels eerst nog kans op mist. Later kan in het westen de zon af en toe doorbreken maar kan daar ook een enkele bui vanaf zee binnendrijven. De noordelijke wind is zwak tot matig.

Vanmiddag is er veel bewolking maar af en toe is ook de zon even te zien. Het blijft op de meeste plaatsen droog, alleen in het westen kan er mogelijke een lichte bui van zee binnendrijven. De maximumtemperatuur ligt rond 6°C, bij een zwakke tot matige (noord)westenwind. Later draait de wind naar zuidwest.

Vanavond is het half tot zwaar bewolkt en gaat er van het westen uit op steeds meer plaatsen wat lichte regen of motregen vallen. De wind is zuidwestelijk en zwak tot matig.

Komende nacht valt er eerst af en toe lichte regen of motregen. In de loop van de nacht trekt de neerslag oostwaarts weg en wordt het weer droog. De minimumtemperatuur wordt ongeveer 5°C. Boven land is de wind zwak tot matig uit het zuidwesten. Langs de kust is de wind matig uit een westelijke richting.

Tot morgen!

                   


De avond valt in Maastricht (Foto: Pukeko)
De avond valt in Maastricht (Foto: Pukeko)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.