Uitslag FC Volendam - PEC Zwolle

Matthias Kohler heeft zijn mogelijk laatste wedstrijd op de bank van FC Volendam afgesloten met een ruime thuisnederlaag. Tegen PEC Zwolle verloor de thuisploeg met 0-5.

De afgelopen dagen was het onrustig bij FC Volendam. Eerder werd deze week werd voorzitter Jan Smit uit zijn functie gezet, waarna vrijdag de hele technische staf opstapte. Ook trainer Matthias Kohler stapte op, maar zat vandaag nog wel voor de laatste keer op de bank, maar dat werd geen succes.

Volendam verloor met maar liefst 0-5. Bij rust was het nog 0-0 tussen FC Volendam en PEC Zwolle, maar in de tweede helft ging het mis voor de thuisploeg. Odysseus Velanas zorgde na een uur spelen voor de openingsgoal, waarna Zwolle uitliep naar een 0-5 overwinning door goals van Ferdy Druijf (drie) en Lennart Thy.