Uitslag Almere City FC - Heracles Almelo

Almere City FC heeft in de Eredivisie een pijnlijke nederlaag geleden. In eigen werd verloor het maar liefst 0-5 van Heracles Almelo.

Heracles kwam al binnen vijf minuten op voorsprong toen Sankoh scoord. In de rest van de eerste help kon Almere vervolgens echter prima partij bieden. Vooral Koopmeiners zorgde met schoten en voorzetten voor dreiging. Vlak na rust kopte aanvoerder Van Bruggen net naast.

Het was echter Heracles dat de score verdubbelde toen na balverlies van Resink Sankoh de score verdubbelde. Daarna was het verzet van de thuisploeg gebroken en liep de score snel op. Nankishi scoorde de 0-3 uit de rebound van een gemiste kans van Sankoh. Nankishi maakte ook de 0-4 waarna het Sankoh was die met zijn derde treffer de eindstand op 0-5 bepaalde.