FOK! Wat een weer: fris en mist

herfstbanner

Goede morgen!

Waarschuwing:
In het zuiden, midden en noordoosten komt plaatselijk dichte mist voor met een zicht beneden de 200 meter. Verkeer en buitenactiviteiten kunnen hiervan hinder ondervinden. De dichte mist lost in de tweede helft van de ochtend op.

eel 12-11 (Foto: KNMI)

Vanochtend komt er op veel plaatsen (dichte) mist voor. Aan het einde van de ochtend lost de mist grotendeels op. In de kustgebieden vallen er enkele buien. In de loop van de ochtend neemt van het zuidwesten uit de bewolking toe. Er staat weinig wind. Aan zee en op het IJsselmeer staat een matige wind uit het zuidwesten.

Vanmiddag raakt het van het zuiden uit bewolkt. Later in de middag kan er in het zuiden wat lichte regen vallen. In het Waddengebied is er kans op een enkele bui. De middagtemperatuur ligt rond 9°C. Er staat weinig wind. Aan zee en op het IJsselmeer staat een matige wind uit het zuiden.

Vanavond zijn er enkele opklaringen en ontstaat er plaatselijk mist. Het is droog, op mogelijk wat lichte regen in het uiterste zuidwesten na. Er staat weinig wind. Aan zee en op het IJsselmeer staat een matige wind uit het zuiden.

Komende nacht komt plaatselijk mist voor, uiteindelijk vooral nog in het noorden. In het zuidwesten gaat het aan het einde van de nacht regenen. De wind is zwak tot matig uit het zuidoosten. De minimumtemperatuur ligt rond 3°C, in het noordoosten plaatselijk dicht bij het vriespunt.

Tot morgen! 

                   

 De dag begon met wat regen en zonneschijn, en de regenboog. (Foto: _UserName_)
De dag begon met wat regen en zonneschijn, en de regenboog. (Foto: _UserName_)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.