FOK! Wat een weer: regen en een bui

herfstbanner

Goede morgen!

Vanochtend is het half tot zwaar bewolkt met een enkele bui, die zich geleidelijk tot het noordwestelijk kustgebied beperkt. Aan het eind van de ochtend gaat het in het zuiden en zuidwesten regenen. De wind draait van het zuiden naar het zuidoosten en is boven land meest matig, aan zee en boven het IJsselmeer (vrij) krachtig, windkracht 5-6.

Vanmiddag is er veel bewolking en een gebied met regen trekt van zuidwest naar noordoost. In het zuiden wordt het later in de middag af en toe droog, maar is er ook nog kans op een bui. In Zeeland is er bij een bui onweer mogelijk. De middagtemperatuur ligt rond 11°C. De wind draait van het zuidoosten naar het zuiden en is matig tot vrij krachtig, aan zee en boven het IJsselmeer (vrij) krachtig, windkracht 5-6.

Vanavond is er veel bewolking met plaatselijk een bui, in het zuidwesten mogelijk met onweer. De zuidelijke wind is matig, aan zee en boven het IJsselmeer (vrij) krachtig, windkracht 5-6.

Komende nacht zijn er enkele buien. De minimumtemperatuur ligt rond 9°C. De wind komt uit een zuidelijke richting en is matig, langs de kust (vrij) krachtig, windkracht 5 tot 6.

Tot morgen! 

                   

 

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.

                                                              
Submitter:  Bron: FOK.nl/KNMI