Uitslag FC Twente - Feyenoord

Feyenoord heeft zijn eerste nederlaag van dit seizoen geleden in de Eredivisie. In Enschede was FC Twente met 2-1 te sterk.

FC Twente begon fel aan de wedstrijd en kwam via Ugalde ook al vroeg op voorsprong. In de rest van de eerste helft had Feyenoord een licht overwicht maar Twente gaf nauwelijks kansen weg. vlak voor rust was Geetruida nog wel dichtbij maar zijn schot belandde op de paal.

Na rust werd Feyenoord gevaarlijker maar keeper Unnerstal hield Twente overeind. Steng, LIngr en Hanco slaagden er niet in de doelman te passeren. Toen Van Wolfswinkel de 2-0 scoorde was de wedstrijd beslist. Geertruide scoorde nog wel de aansluitingstreffer maar Feyenoord kon een nederlaag niet meer voorkomen.