FOK! Wat een weer: in het noorden neerslag, later droog

herfstbanner

Goede morgen!

Vanochtend is er veel bewolking en zijn er in het noorden en noordoosten perioden met regen. Ook verder naar het zuiden is plaatselijk wat regen mogelijk. Later in de ochtend komt de zon in het zuiden af en toe tevoorschijn. De wind komt uit het westen en is matig, op de Wadden af en toe vrij krachtig.

Vanmiddag is er veel bewolking, maar het blijft vrijwel overal droog. De grootste kans op wat zon lijkt voor het zuiden. De middagtemperatuur loopt uiteen van 18°C in het noorden tot 22°C in het zuiden. De wind is overwegend matig uit een west tot noordwestelijke richting.

Vanavond is het droog, op mogelijk wat lichte motregen in het noordoosten na. De wind uit het westen is eerst matig, maar neemt in de avond af.

Komende nacht kan er op meerdere plaatsen mist ontstaan. De minimumtemperatuur loopt uiteen van ca. 10°C plaatselijk landinwaarts tot 14°C aan zee. Er is weinig wind.

Tot morgen! 

                   

Blauwe lucht in Santiago de Compostella (Foto: DJMO)
Blauwe lucht in Santiago de Compostella (Foto: DJMO) 

 

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.