FOK! Wat een weer: veel zon

herfstbanner

Goedemorgen!

Vanochtend zijn er in zuidoosten en oosten flinke perioden met zon, elders overheerst de bewolking. Het blijft droog. De wind uit het zuidwesten is langs de kust vrij krachtig, boven land matig.

Vanmiddag laat in het (zuid)oosten de zon zich regelmatig zien, elders is het vrij bewolkt. Het blijft droog. De maximumtemperatuur ligt tussen 19°C in het noordwesten en 22°C in het zuidoosten. De wind uit het zuidwesten is matig, aan de kust af en toe vrij krachtig.

Vanavond is het in het noord(west)en overwegend bewolkt en daar kan een enkele spat regen vallen. Elders zijn er brede opklaringen en blijft het droog. De wind uit het zuidwesten is matig, aan de kust af en toe vrij krachtig.

Komende nacht is het bewolkt en gaat het van het zuidwesten uit af en toe regenen. De minima liggen rond 15°C. Landinwaarts is er weinig wind, aan de kust staat een vrij krachtige zuidwestenwind.

Tot morgen!

Sluierbewolking boven de Winterswyckse buurtschappen (Foto: Anouk)
Sluierbewolking boven de Winterswyckse buurtschappen (Foto: Anouk) 

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.