FOK! Wat een weer: eerst zon, later buien

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Goedemorgen!

Vanochtend schijnt eerst de zon volop. Aan de westkust en in het noordwesten komen er geleidelijk enkele buien, mogelijk met onweer. De zuidwestenwind is matig, langs de westkust vrij krachtig.

Vanmiddag schijnt af en toe de zon, maar komen er ook buien voor. Vooral landinwaarts is er daarbij kans op onweer. In het zuidoosten blijft het waarschijnlijk droog. De maximumtemperatuur ligt tussen 19°C aan de kust en 23°C in het zuidoosten. De zuidwestenwind is matig, langs de kust en op het IJsselmeer eerst vrij krachtig.

Vanavond verdwijnen de buien geleidelijk en wordt het overwegend droog. De wind uit zuidelijke richtingen waait aan de kust matig, landinwaarts staat later weinig wind.

Komende nacht blijft het op de meeste plaatsen droog en ontstaat er vooral in het noorden en noordwesten plaatselijk mist. De minima liggen rond 11°C. Er is weinig wind. (Bron: KNMI)

Tot morgen!

Mooie avondlucht bij de Neckermolen (Foto: Pukeko)
Mooie avondlucht bij de Neckermolen (Foto: Pukeko)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.