PSV rekent eenvoudig af met Sturm Graz en neemt het in play-offs Champions League opnieuw op tegen Rangers

PSV is een stapje dichter bij het hoofdtoernooi van de Champions League. De ploeg van Peter Bosz had de heenwedstrijd al met 4-1 gewonnen en ook in Oostenrijk waren de Eindhovenaren te sterk voor Sturm Graz: 1-3. Voor een plek in de Champions League speelt het in de laatste voorronde tegen Rangers FC.

PSV was al bijna zeker van de volgende voorronde nadat het vorige week al ruim had gewonnen van Sturm Graz. In Oostenrijk mocht de Oostenrijkse club even hoop hebben nadat de thuisploeg met 1-0 voorkwam via een volley van William Bøving.

Maar die hoop was snel verdwenen bij Sturm Graz. Zes minuten na de openingstreffer maakte Joey Veerman alweer gelijk, en snel daarna kopte Luuk de Jong PSV op voorsprong en ging de ploeg van Peter Bosz met een 1-2 voorsprong de rust in. In de tweede helft kwam PSV niet meer in de problemen en vlak voor tijd maakte invaller Ricardp Pepi vanaf de strafschopstip de 1-3.