Uitslag NEC - Excelsior

Excelsior heeft in een doelpuntrijke wedstrijd een nipte overwinning geboekt op NEC. Door een doelpunt diep in de blessuretijd wonnen de Rotterdammers met 3-4.

Excelsior was in de eerste helft lange tijd de bovenliggende partij maar dit resulteerde slechts in één doelpunt, Agrafiotis bracht zijn ploeg op voorsprong. NEC stelde daar lange tijd weinig tegenover maar in de laatste tien minuten voor rust sloeg het ineens twee keer toe. Baas kopte de gelijkmaker binnen en Hansen scoorde in de verre hoek de 2-1.

Na rust was het Widell die Excelsior weer op gelijke hoogte bracht, 2-2. Nog geen tien minuten later was het NEC dat wederom op voorsprong kwam, nu scoorde Ogawa. Nadat Omorowa met een intikker voor de 3-3 zorgde leek het lang op dat de wedstrijd in een gelijkspel zou gaan eindigen. Door blessurebehandelingen was er veel extra tijd en in de laatste seconden daarvan werd er alsnog gescoord, een uithaal van Uddenäs bezorgde Excelsior de overwinning.