Uitslag PSV - FC Utrecht

PSV heeft de eerste competitiewedstrijd van het seizoen. In het thuisduel tegen FC Utrecht won de ploeg van Peter Bosz met 2-0 dankzij goals van Noa Lang en Yorbe Vertessen.

PSV begon goed aan het duel en kreeg meerdere kansen om de score te openen. Gedurende de eerste helft kwam FC Utrecht wat meer in de wedstrijd en kreeg via Anastasios Douvikas een enorme kans, maar de Griekse spits schoot voorlangs. Ook een omhaal ging net naast.

Het leek 0-0 te zijn bij rust, maar dankzij een prachtige uithaal van Noa Lang ging PSV toch met een voorsprong de rust in. In de tweede helft had de ploeg van Peter Bosz wat meer controle en uiteindelijk besliste invaller Yorbe Vertessen de wedstrijd door de 2-0 binnen te schieten.