FOK! Wat een weer: de zomer is weg

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Goedemorgen!

Vanochtend is het half tot zwaar bewolkt en in het zuidoosten komen eerst nog enkele buien voor. Later in de ochtend kunnen er ook elders buien tot ontwikkeling komen. De wind draait naar westelijk en is meest matig, langs de kust mogelijk vrij krachtig.

Vanmiddag is het half tot zwaar bewolkt. Er komen buien voor, vooral in het oosten ook met onweer en kans op windvlagen van 50-60 km/uur. De maximumtemperatuur ligt rond 20°C. De wind draait naar het noordwesten en is meest matig, langs de noordkust mogelijk vrij krachtig.

Vanavond wordt het van het noordwesten uit overwegend droog en breekt de zon vaker door. De noordwestelijke wind is meest matig en neemt landinwaarts geleidelijk af.

Komende nacht blijft het vrijwel overal droog. De minimumtemperatuur wordt ongeveer 12°C. Er staat weinig wind, in het noordelijk kustgebied staat een vrij krachtige wind uit het noordwesten. (Bron: KNMI)

Tot morgen!

Uitzicht op de Lebuinuskerk in Deventer voor de pont vertrekt (Foto: Pukeko)
Uitzicht op de Lebuinuskerk in Deventer voor de pont vertrekt (Foto: Pukeko)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.