FOK! Wat een weer: museumweer

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Goedemorgen!

Vanochtend is het bewolkt en zijn er perioden met regen, in het zuidoosten is het af en toe ook even droog. De wind draait naar zuidwest en neemt toe naar matig tot vrij krachtig, langs de kust en op het IJsselmeer naar krachtig, windkracht 6.

Vanmiddag overheerst de bewolking en valt er af en toe regen of motregen. In het noordwesten en noorden wordt het geleidelijk droog en breekt de zon af en toe door. De maximumtemperatuur ligt rond 19°C. De zuidwestelijke wind is matig tot vrij krachtig, langs de kust en op het IJsselmeer krachtig, windkracht 6.

Vanavond zijn er in het noordwesten opklaringen, in het zuidoosten en oosten is er meer bewolking en is er kans op een bui. De wind blijft zuidwest maar neemt geleidelijk wat in kracht af.

Komende nacht komen er in het zuiden en zuidoosten enkele buien voor, soms met onweer, elders is het overwegend droog. De minimumtemperatuur ligt rond 15°C. De wind komt uit een zuidelijke richting en is zwak tot matig, langs de kust en op het IJsselmeer mogelijk vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Tot morgen!

Donkere wolken boven het Oostvaardersveld (Foto: Ouwesok)
Donkere wolken boven het Oostvaardersveld (Foto: Ouwesok)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.