FOK! Wat een weer: perioden met zon

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Goede morgen!

Vanochtend is het vrijwel overal droog met flink wat zon. In het zuidoosten en oosten komt eerst nog bewolking voor. In de loop van de ochtend ontstaan er ook elders meer wolken. De wind is westelijk en zwak tot matig.

Vanmiddag zijn er zonnige perioden. Op een enkele plek ontstaat een bui. De middagtemperatuur varieert van 20°C vlak aan zee tot 23°C verder landinwaarts. De wind komt uit west tot zuidwest en is matig, aan de zuidwestkust neemt de wind toe naar vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6.

Vanavond zijn er eerst opklaringen en is er in de oostelijke helft nog kans op een bui. Van het westen neemt de bewolking geleidelijk toe. De wind komt uit west tot zuidwest en is zwak tot matig, aan de kust en boven het IJsselmeer (vrij) krachtig, windkracht 5-6.

Komende nacht gaat het van het westen uit regenen. In het zuidoosten blijft het nog op veel plaatsen droog. De minimumtemperatuur ligt rond 15°C. De zuidwestenwind is matig, vlak aan zee (vrij) krachtig. (Bron: KNMI)

Tot morgen!

Een van de mooie kiekjes die DJMO tijdens haar vakantie in Luxemburg maakte (Foto: DJMO)
Een van de mooie kiekjes die DJMO tijdens haar vakantie in Luxemburg maakte (Foto: DJMO) 

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.