Welke voetbalcompetitie is waar te zien?

Welke clubvoetbalcompetitie is waar te zien? Viaplay doet zijn intrede en heeft wat rechten overgenomen. ESPN en Ziggo Sport zijn er ook nog. Een kort overzicht van de belangrijkste competities. 

Het Nederlandse clubvoetbal is sowieso nog drie seizoenen te zien op ESPN. Een enkele bekerwedstrijd waaronder de halve finales en finale is ook te zien op FOX. ESPN heeft ook de MLS. 

Viaplay heeft voor zes seizoenen de Premier League ingeslagen en ook de Bundesliga zal er te zien zijn. Daarnaast hebben ze heel vrouwelijke topdivisies uit Spanje, Engeland, Duitsland, Italië, Denemarken en Zweden. 

Ziggo Sport heeft het contract met La Liga voor zeven jaar verlengd. Daarnaast zijn ook de voetbalcompetities uit België. Frankrijk, Italië, Schotland en Portugal er te zien. Omdat er ruimte vrij is gekomen worden wellicht uit die competities wat meer voetbalwedstrijden getoond.   

De Champions League is dit seizoen te zien bij RTL7 en Ziggo Sport. Voor de Europa League en Conference League kan je afstemmen op Veronica en ESPN.   

Competitie Zender
Eredivisie ESPN
Eerste Divisie ESPN
KNVB Beker ESPN/FOX
Premier League (en Championship, League Cup) Viaplay
Bundesliga (en 2. Bundesliga) Viaplay
La Liga Ziggo Sport
Serie A Ziggo Sport
Ligue 1 Ziggo Sport
Jupiler Pro League Ziggo Sport
Scottisch Premier League Ziggo Sport
Primeira Liga Ziggo Sport
MLS ESPN
Champions League RTL7/Ziggo Sport
Europa League Veronica/ESPN
Conference League Veronica/ESPN