FOK! Wat een weer: Van het noorden uit zonnige perioden

In de zuidelijke helft begint de dag met bewolking, in het noorden is er alleen wat hoge bewolking. De bewolking in het zuiden lost van het noorden uit op en dan komt ook daar de zon door. Wel kan in het noorden weer bewolking binnendrijven. De middagtemperatuur ligt tussen 5°C in het noordoosten en 7°C in het zuidwesten. De wind is oostelijk en zwak tot matig.

In de nacht naar zaterdag is er weinig bewolking. Vooral in het zuiden kunnen mist of mistbanken ontstaan. De minimumtemperatuur varieert tussen -3°C in het oosten en +1°C in het zuidwesten. De zuidoostelijke wind is zwak tot matig.

Zaterdag overdag lost de mist geleidelijk op waarna er zonnige perioden zijn, mogelijk blijft in het westen de hele dag lage bewolking hangen. De middagtemperatuur ligt tussen +2°C in het noordoosten en +5°C in het zuidwesten. De wind wordt geleidelijk zuidelijk en is zwak tot matig. Bron: KNMI)

Meer weer op FOK!

Kerstmis in Hawai!  (Foto: Een vriend van qltel)
Kerstmis in Hawai! (Foto: Een vriend van qltel)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.