Jean Claude onderbreekt 'saai' interview

Jean Claude Van Damme heeft geen goede indruk gemaakt in Australië. De acteur liep donderdag boos weg tijdens een interview, omdat hij de vragen saai vond.

Jean Claude, die vanuit Bangkok een interview gaf, stoorde zich in eerste instantie aan de crew achter de camera. "Jongens, jullie staan buiten beeld te praten", spreekt de 55-jarige Belgische acteur hen aan. "Ik ben online aan het praten met het publiek en achter de camera staan mensen te kletsen over dat ik zweet en zo."

Als Jean Claude vervolgens een vraag krijgt over zijn Street Fighter-tegenspeelster Kylie Minogue, heeft hij het gehad. "Ja, ik vind Kylie leuk. Ik vind iedereen leuk", begint de acteur, die een paar jaar geleden toegaf dat hij en Kylie een relatie hadden toen ze in 1994 in Thailand waren voor de opnames van Street Fighter.

Optredens
"Ik kan dit niet meer", verzucht Jean Claude. "Ik krijg al 25 jaar dezelfde vragen. Hoe zit het met Kylie? Hoe gaat het trainen? Hoe gaat dit? Hoe zit dat? Die interviews zijn erg saai, want ik krijg alleen maar saaie vragen."

Dat Jean Claude zweet voor de camera, komt volgens hem door de saaie vragen. "Ik vind het moeilijk daar antwoord op te geven, begin te zweten en voel me niet goed omdat het een saai interview wordt en ik dit vooraf al wist. Ok, volgende vraag. Heb je nog iets interessants?", probeert hij nog.

Niet veel later gooit Jean Claude de handdoek in de ring. "Wat is er in godsnaam aan de hand in Australië?", vraagt hij zich af terwijl hij zijn microfoontje lospeutert van zijn shirt. De acteur gaf een interview aan de talkshow Sunrise omdat hij volgende maand voor een reeks optredens naar Australië gaat.