Filmmaker zoekt testament Prince in Canada

Auteur en filmmaker Ian Halperin gelooft niet dat Prince geen testament had. Hij heeft zelfs sterke vermoedens dat het document in Canada te vinden is en gaat er naar op zoek voor een film over de laatste dagen van de vorige maand overleden muzikant.

"Ik zeg niet dat er honderd procent zeker een testament is, maar op basis van het onderzoek dat ik tot nu toe heb gedaan is het heel goed mogelijk dat het kwijt is of nog niet gevonden en dat de authoriteiten niet op de juiste plek zoeken", zei Halperin tegen USA Today. Volgens hem zou het in Toronto of Montreal moeten liggen, omdat Prince een relatie met een Canadese vrouw zou hebben gehad.

Halperin gelooft niet dat Prince geen testament heeft, omdat de zanger een 'sterk zakelijk inzicht' had. "Het kan niet dat hij dit is vergeten of aan het toeval heeft overgelaten." Halperins bronnen, van wie hij de identiteit geheim houdt, 'weten dat er een testament is omdat hij erover sprak'.

Als er geen testament wordt gevonden, worden de bezittingen van Prince over zijn naaste familieleden verdeeld. Ian Halperin is bekend van boeken en films over beroemdheden als Kurt Cobain, Michael Jackson, Whitney Houston en de familie Kardashian.

Filmmaker zoekt testament Prince in Canada
Filmmaker zoekt testament Prince in Canada (Foto: BuzzE)