sc Heerenveen zet alles op alles voor Streppel

Sinds Art Langeler heeft afgehaakt heeft sc Heerenveen zijn zinnen gezet op Jürgen Streppel, trainer van Willem II. Streppel is op dit moment de nummer één kandidaat voor de vacature. 

De gesprekken met Langeler liepen op niets uit en daardoor moest Heerenveen overschakelen op andere opties. De Friezen gaan nu vol voor Streppel, die na vijf jaar Willem II openstaat voor een nieuwe uitdaging. Ondanks een doorlopend contract is Streppel hoogstwaarschijnlijk bezig aan zijn laatste seizoen bij de Tilburgse voetbalclub. Wat valt er namelijk nog te winnen voor de club die de afgelopen jaren zo'n beetje alles heeft meegemaakt (degradaties, promoties en een negende plaats in de Eredivisie)?

Ook gezien het feit dat er in de spelersbegroting de komende jaren weinig vooruitgang zit en het contact met directeur Berry van Gool op zijn positiefst gezegd zakelijk is, lijkt er nu een mooie mogelijkheid te zijn gekomen om het eens te proberen bij een club waarbij er wat meer financiële mogelijkheden zijn.