Stemacteurs van Esper 2 praten over het VR in de game

Ontwikkelaar Coatsink heeft vandaag een lief dagboek uitgegeven met daarin twee stemacteurs van de VR-game Esper 2 aan het woord. Nick Frost en Eric Meyers bespreken hun personages en natuurlijk hoe hun ervaring is met het spel in VR.

Eric Meyers blijft de stem van de ESPR-agent Geoff, terwijl Nick Frost een nieuwe agent met de naam Ernie speelt. Frost was verbaasd over de Gear VR, omdat het zo compact is en dat er geen draden in lichaamholtes verdwijnen om hem in een VR-wereld te laten rondlopen.

Nick Frost zou je kunnen kennen van Shaun of the Dead, Hot Fuzz, The World's End en de televisie-serie Spaced. Eric Meyers dook eerder op in The Special Relationship, 1408 en Snatch, maar deed ook stemmenwerk in de games Soma en Hot Shots Golf: Out of Bounds.

Esper 2 wordt een puzzelspel in VR, waarin je moet onderzoeken waarom veel mensen opeens telekinetische krachten hebben gekregen. Het is nu te koop voor de Samsung Gear VR voor tien dollar. Het spel komt bij de release van Oculus Rift ook uit voor dat VR-systeem.