Vrouw aangehouden met stevig gevulde doos

Agenten van de Canadese politie keken raar op toen ze onlangs een vrouw aanhielden in de stad Fairbanks. De 31-jarige Chelsea Sperry liep tegen de lamp nadat ze had geprobeerd om bij een lokale seksshop te betalen met een vals biljet van 100 dollar. Agenten wisten de Alaskaanse vrouw en haar vriend aan te houden in de buurt van de winkel, aldus The Smoking Gun.

Tijdens het verhoor van het stel viel het de agenten op dat de vrouw constant aan haar vagina zat. Bij een diepgaand onderzoek door een vrouwelijke diender kwam de aap al snel uit de mouw. De vrouw bleek zes valse biljetten van 100 dollar, drie biljetten van 50 dollar en zeven biljetten van 20 dollar in haar gleuf te hebben verstopt. Om verwarring te voorkomen had de vrouw ook een echt biljet van 10 dollar in haar anus gepropt.

Naast het geld kwamen er ook een tweetal zakjes met methamfetamine, twee zakjes heroïne, 40 lege plastic zakjes en een zevental morfinepillen uit de doos van Sperry. De vrouw, die eerder dit jaar al tweemaal werd aangehouden voor diefstal, werd aangehouden voor valsmunterij en drugshandel. De vriend, die een paar honderd echte dollars op zak had, is inmiddels alweer op vrije voeten.