Heerlijke hulpjuf (30) doet jochie

Het 'Geile Juffen'-bericht van de dag neemt ons heden mee naar Crumpsal, een plaats in de buurt van Manchester. Daar moest gisteren ene Caroline Berriman voor de rechter verschijnen wegens seks met een jongen van nog geen 16 jaar. De rechter legde de 30-jarige onderwijsassistente 'slechts' een taakstraf af.

De mooie blondine was enige tijd werkzaam op Abraham Moss Community School in het Engelse Crumpsal. Vorig jaar sloeg de vonk over naar een jongen die 'half zo oud is als zijzelf'. De bronstige puber vond het maar wat fijn, al die aandacht, en reeg de geile hulpjuf meerdere keren aan zijn wiskundeknobbel.

Toen de seksrelatie eerder dit jaar uitlekte, moest Berriman noodgedwongen ontslag nemen. In juli had ze al op het strafbankje moeten plaatsnemen, maar net op die dag was zij ziek.

De rechter toonde zich gelukkig opvallend mild. De jongedame heeft een voorwaardelijke gevangenisstraf gekregen. Wel mag zij waarschijnlijk 250 uur onbetaald gaan schoffelen en moet ze het 'slachtoffer' 100 pond schadevergoeding betalen.