Masmeijers gezin hechter door tijd in cel

Het gezin van Frank Masmeijer is hechter geworden in de tien maanden die de oud-presentator in voorarrest zat. "Onze gezinsband is nog sterker geworden", vertelt Masmeijer, die onlangs van een rechter meer vrijheid kreeg, aan De Telegraaf.

"Ik heb een ontzettend sterke vrouw waar ik heel veel respect voor heb. Hoe Sandra zich tegen alles heeft geweerd in die hele periode is ongekend. Ik ben trots op haar, net als op mijn twee fantastische dochters", zegt Masmeijer, die maandenlang in voorarrest zat op verdenking van betrokkenheid bij de invoer van cocaïne via de Antwerpse haven. "Ik heb aan den lijve ondervonden hoe hard de wereld is en dat er maar heel weinig echte vrienden zijn."

Een van de vrienden die Masmeijer verloor is Patty Brard. "Jaren geleden, toen ik haar ontmoette op Curaçao, had ze geen cent te makken. Ik heb haar iedere avond uitgenodigd en dan roept ze ineens allemaal slechte dingen over mijn familie. Dat doet veel zeer."

De voormalige showmaster stelt dat er 'een nieuwe tijd aanbreekt' voor hem en zijn gezin. Volgens De Telegraaf werkt Masmeijer aan een comeback op televisie en is hij benaderd door een grote uitgeverij om zijn levensverhaal op papier te zetten. "Iedereen zal snel van me horen. Ik heb er ongelofelijk veel zin in!"

Masmeijers gezin hechter door tijd in cel
Masmeijers gezin hechter door tijd in cel (Foto: BuzzE)