Danielle: geen spijt van scheiding van Frans

Danielle van Aalderen besloot een paar jaar terug dat het beter was als zij en haar man Lange Frans zouden gaan scheiden en daar heeft ze nog steeds geen spijt van. "Het is de beste beslissing die ik had kunnen nemen", vertelt ze aan RTL Boulevard.

"Als ik dat toen niet had gedaan, waren we nu niet alsnog zulke goede vrienden geweest", vervolgt Danielle. "Het heeft bij hem een knop omgezet. Ik ben heel blij dat ik mijn oude Frans nu weer terug heb." Rapper Lange Frans, die kampte met een verslaving, sluit zich daar bij aan. Hij heeft zijn leven in het afgelopen anderhalf jaar gebeterd. "Ik ben gezonder gaan leven, zowel van lichaam als van geest. Dan sta je sterker in je schoenen."

Frans heeft er in de afgelopen periode geen geheim van gemaakt dat hij Danielle weer terug wil. De twee zijn momenteel samen met hun kinderen op vakantie in Ibiza. "Sinds we 'probering' hebben, wonen we ook weer zo goed als samen, dat vinden de kinderen natuurlijk heel leuk", zegt Van Aalderen.

Danielle zegt dat ze geen haast heeft om weer definitief terug te komen bij Frans. "Als het zo nog een tijdje goed kan gaan, is het fijn. Je weet dan nooit waar het schip strandt."

Danielle: geen spijt van scheiding van Frans
Danielle: geen spijt van scheiding van Frans (Foto: BuzzE)