Ratelslang heeft geen zin in selfie

Het leek Todd Fassler uit het Amerikaanse San Diego wel een tof plan om een zeer giftige ratelslang te laten figureren in zijn selfie. De slang zelf, die even daarvoor uit de struiken was gevist door Todd, liet merken niet zo'n behoefte te hebben aan de hippe zelfpijperij en beet Todd in zijn arm, bericht het Algemeen Dagblad.

Binnen de kortste keren presenteerden zich de symptomen van het sterke slangengif. Het leek alsof Fassler Miley Cyrus nadeed, zijn tong hing uit zijn mond, hij draaide vervaarlijk met zijn ogen en zijn lichaam begon te trillen alsof hij een slachtoffer was geworden van Joran van der Sloot. Ook kreeg zijn arm de kleur van een paarsgepuntelans in verregaande staat van opwinding.

Naar verluid had hij de complete voorraad antigif van twee ziekenhuizen nodig om de door het gif veroorzaakte spasmen te onderdrukken en aan de dood te ontsnappen. Dit bleek voor de verandering géén goedkope grap. De ziekenhuizen stuurden een factuurtje op van 139.567.- euro. De verzekeraar onderhandelt nog over hoe hoog het eigenrisico van de Amerikaan gaat uitvallen.

Todd was wel bekend met ratelslangen, hij had er een jaar lang een als huisdier. Die heeft hij nu maar de vrijheid gegeven, ABC 10 News beweert dat hij dit deed omdat de dierenbescherming dit als diervriendelijk zou waarderen.


(Bron: YouTube - ABC 10 News)