Conker de eekhoorn krijgt een reunie

Vorig jaar kregen we op E3 een sneak preview van de Conker-DLC in Project Spark. Na vele maanden wachten is er dan eindelijk een officiële trailer, genaamd Project Spark: Conker's Big Reunion, verschenen.

In de trailer krijgen we een goed beeld van wat we straks van de oranje eekhoorn kunnen verwachten in Project Spark: Conker's Big Reunion. Ook laat de trailer nogmaals zien wat er allemaal mogelijk is in Project Spark.

Project Spark: Conker's Big Reunion is een standalone avontuur en zal in meerdere episodes verschijnen. De eerste episode verschijnt op 23 april aanstaande en zal rond de vijf euro gaan kosten. Voor vijf euro meer krijg je er ook de 'The Conker Creation Pack' met meer dan 350 onderdelen bij, zodat je ook je eigen Conker avontuur kunt maken.

Conker's Bad Fur Day is ontwikkeld door RARE en verscheen in 2001 op Nintendo 64. De game kenmerkte zichzelf voornamelijk als een platformer gericht op een ouder publiek. Dit kwam met name doordat de oranje eekhoorn nogal grofgebekt is en van uitspraken over sex, drugs en alcohol totaal geen probleem maakte.