1D-fans bedreigen vriendin Niall Horan

Fans van de populaire boyband One Direction hebben massaal de nieuwe vriendin van Niall Horan beledigd en bedreigd. De tienermeisjes vinden dat Melissa Whitelaw het niet verdient om met hun idool te daten.

Niall en Melissa werden eerder deze week gezien, kussend in een casino in de Australische stad Sydney. Vlak daarna werd Whitelaw op Instagram digitaal belaagd door 1D-fans. "Als je Niall iets aandoet dan vermoorden we je. Ik maak geen grap", luidt een van de berichten. Een ander zei: "Ik mag jou niet. Je bent niet Nialls vriendin. Niall is veel beter dan jij en je verdient hem niet. Hij kan wel beter krijgen."

De 21-jarige Melissa besloot uiteindelijk te reageren op alle haatvolle berichtjes, weet Daily Mail. "Voor iedereen die het wil weten: ja, Niall en ik daten. Niall heeft er nog niets over gezegd omdat we hadden besloten om het stil te houden totdat er een goed moment zou komen om het bekend te maken. Ik heb jullie niets misdaan, dus alsjeblieft stop met het sturen van gemene opmerkingen."