Geen cartoony games meer van Naughty Dog

Hoewel vele mensen nog hoopten op een nieuwe Jak & Daxter of Crash Bandicoot game ziet het er nu toch naar uit dat dit definitief niet meer staat te gebeuren. In een recent interview had Naughty Dog veteraan Josh Sherr wat teleurstellende antwoorden.

Toen hem gevraagd werd of het Naughty Dog team de tijden van Crash Bandicoot en Jak & Daxter mist was dit het antwoord. "Nee, ik niet, we hebben een geweldig team dat werkt aan krachtige games met realistische personages. Cartoony games zijn heel leuk om te maken, maar de verhalen die we nu proberen te vertellen zijn zwaarder en volwassener dan dat ze waren in de tijd van Jak & Daxter." Waarna er gevraagd werd of het misschien ligt aan het feit dat de leden van Naughty Dog ouder worden. "Ik denk dat dat er mee te maken heeft. Ik denk ook dat dit is wat de doelgroep wilt. Dat is wat we vooral meenamen toen we deze beslissing om van Jak & Daxter games over te stappen op games zoals Uncharted maakten, het is ook waar wij in geïnteresseerd zijn." aldus Josh Sherr.

Het ziet er dus naar uit dat de dagen van Jak & Daxter en Crash Bandicoot definitief over zijn en de games zoals Uncharted en The Last of Us die plek hebben ingenomen.